Mandje bekijken

Producten
Totaal

Met CPC Sportprijzen bent U de Winnaar!

Van harte welkom op onze website www.cpcsportprijzen.nl
 
CPC Sportprijzen levert al sinds 1983 sportprijzen aan diverse doeleinden. Zo leveren wij prijzen aan verenigingen, bedrijven, evenementen en particulieren. Mede door onze jarenlange ervaring op het gebied van sportprijzen, kunnen wij u snel en doeltreffend van dienst zijn. Het doel van ons is ervoor te zorgen dat U uiteindelijk de winnaar bent! Door onze snelheid, uiterst scherpe prijzen en een groot en gevarieerd assortiment ben u bij ons aan het juiste adres.

In 2007 zijn we begonnen met deze webwinkel. Sindsdien merken we dat ons klantenbestand blijft groeien. Klanten stellen de werkwijze van CPC Sportprijzen zeer op prijs en blijven daarom ook weer terug komen. Onze klanten komen uit Nederland, Belgie en Duitsland. We proberen altijd rekening te houden met de wensen van onze klanten en we zijn daarom flexibel ingesteld en denken met u mee. Elke bestelling, of het nou via onze webshop, via de mail of gewoon in onze winkel is zal bij ons met de uiterste zorg worden behandeld.
Door goede afspraken met onze transporteur is het mogelijk uw bestelling zeer snel te leveren.
Over het algemeen hanteren we een levertijd van ongeveer 1 week.
Wilt u de bestelling sneller ontvangen stuurt u dan even een mailtje naar info@cpcsportprijzen.nl nadat u uw bestelling heeft geplaatst, dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Daarnaast kunt u natuurlijk altijd een kijkje komen nemen in onze sportprijzenwinkel gevestigd aan de Walstro 9 7742 TJ te Coevorden.
Hier staat een deel van ons assortiment zoals bekers, medailles en vaantjes.

*Ook kunt u bij ons puntvanen en erelinten bestellen, klik op de link www.sport-prijzen.com en geef uw bestelling per e-mail aan ons door.

Tevens kunnen wij uw eigen embleem/logo laten drukken op aluminium afslagen, een sticker of op een sticker met een geharde epoxylaag (doming). Offerte op aanvraag. 

Wij wensen u veel winkelplezier en we zien uw bestelling graag tegemoet.

CPC Sportprijzen
Tel: 0524-222929